8KG Šokolado šiluminio apdorojimo Mašinos Šokolado katile Šokolado Maišymo Rezervuaras su Viberating Lentelė Nerūdijančio Plieno

0 Klientų kairėje atsiliepimus

  • Statusas: Sandėlyje
  • Sku: w220085
€2 153.95

Prašome Atkreipti Dėmesį

Dėl neaiškumo pastaruoju metu padaugėjo krovinių tarifus, visos kainos dėl mūsų svetainėje, NĖRA laisvas laivybos kaina.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.

Prekės Pavadinimas

8KG Šokolado šiluminio apdorojimo Mašinos Šokolado katile Šokolado Maišymo Rezervuaras su Viberating Lentelė Nerūdijančio Plieno

Apie Mūsų Šokolado Lydymosi Mašina

Galia: 600w

Įtampa: 110/220V, 50/60HZ

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Matmenys: 660*580*590mm

Svoris: 39kg

Įvadas šokolado šiluminio apdorojimo mašinos

1. Mūsų šokolado šiluminio apdorojimo mašinos yra pagerinta mūsų kompanija, su nuoroda iš Italijos CM šiluminio apdorojimo, Liejimo Mašina su labiau stabili darbo našumas ir efektyvumas.

2. Priėmė visiškai nerūdijančio plieno viela, piešimo gamybos,ji yra visiškai patvirtino su maisto standartas."Siemens" jutiklis užtikrina elektros valdymo jautrumas ir temperatūros išsaugoti efektyvumas, kuris leidžia vienodai šokolado grūdinimo.

3. Su kompaktišką struktūrą, šiluminio apdorojimo, liejimo mašina yra lengva būti įdiegta su žmogiškas dizaino ir vibracijos funkcija, kuri leidžia šokoladas yra daugiau gražus.

Savybės šokolado šiluminio apdorojimo mašinos

1.Šio šokolado šiluminio apdorojimo mašinos sudaro pliaupiant,vibracija ir Automatiniu temperatūros kontrolės į vieną.

2. Ji yra gana lanksti,ir būti su kompaktišką formą.

3. Ji yra lengva operacija ir patogus aptarnavimas.

4. Tai pagrindinė įranga, kuri tinka įpilti ir pildymo šokolado vietoje maisto įmonės, laboratorijos ir parduotuvių.

Prašome Atkreipti Dėmesį

1, Jei pasirinksite "Pristatymas jūra", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!Jis yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2, Jei pasirinksite "Pristatymas, lėktuvo ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!Atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

3, Jei pasirinksite "Pristatymas express ", mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!

Atvykus , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

4, Jei pasirinksite "Pristatymas traukiniu", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!

- Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!

- Šis metodas dažniausiai tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų šalių vidaus.

5, Jei pasirinksite "neįskaičiuotos krovinių", mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mes susisieksime su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią vežimo būdą pagal savo situacija!

6, Apie mašinos dydžio, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl vadovo matavimo, prašome būkite atsargūs, jei jums nerimauti apie tai.

7, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.

8, laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei jūs turite bet kokius kitus dokumentus, kreipkitės į mūsų pardavėjas.


  • Prekės Pavadinimas: GIFCO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Function2: šokolado lydymosi mašina
  • Fucntion6: šokolado šiluminio apdorojimo mašinos mažas
  • Sertifikavimo: CE
  • Function1: Šokolado Katile
  • function4: šokolado šiluminio apdorojimo mašinos
  • function8: šokolado liejimo mašina
  • function7: šokolado šiltas kaupiamasis rezervuaras
  • function5: grūdinimo šokolado mašina
  • Function3: tirpstančio šokolado danga mašinos

Žymos: gard sandėliuku, šokolado katilas elektrinis, Šokolado Melter, maišymo bakelis mašina iš nerūdijančio plieno, šokolado lydymosi mašina.

Palikite peržiūros

Parašykite mums savo įspūdžius pirkti

Jūs Gali taip pat patinka

Labiausiai panašūs produktai

3In1 Daugiafunkcį Virtuvės Įrankiai Vaisių ir Daržovių Skustukas Daržovių Smulkinimo Įrankis, Nerūdijančio Plieno Ašmenys Tarka Priedai
Pardavimas

3In1 Daugiafunkcį Virtuvės Įrankiai Vaisių ir Daržovių Skustukas Daržovių Smulkinimo Įrankis, Nerūdijančio Plieno Ašmenys Tarka Priedai

Aprašymas: Mieli draugai, prašome tiki mane, šis produktas yra tikrai lengva naudoti. T jo yra trys trifazės skustukas trys pjovimo galvutės ir tris funkcijas.Rotacija gali būti įjungtas ne bus. Galite žievelės kietos ir minkštos odos vaisių ir daržovių, kasti skyles ir skustis gijos charakteristika: Daugiafunkcinis

€3.35 €4.18
Šifono Vestuvių Suknelės 2021 Nėrinių Vestuvių Suknelė Pusės Split cвадебное платье Paplūdimio Vestuvinės Suknelės-Line Vestidos De Novia
Pardavimas

Šifono Vestuvių Suknelės 2021 Nėrinių Vestuvių Suknelė Pusės Split cвадебное платье Paplūdimio Vestuvinės Suknelės-Line Vestidos De Novia

Prekės Aprašymas *Šifono Vestuvių Suknelės 2021 Nėrinių Vestuvių Suknelė Pusės Split cвадебное платье Paplūdimio Vestuvinės Suknelės-Line Vestidos De Novia * Suknelė Medžiaga:Šifono+Appliques * Atgal Dizainas :Užtrauktukas.bet jei jūs kaip ir kitos , pls susisiekti su manimi. *Vestuvių

€132.27 €220.45
330ml Nešiojamų Kombaino Patvarus Du diskai Sulčiaspaudė USB Įkrovimo Namų Virtuvės Vaisiai Pochlebca Mini Mielas Pet Sulčiaspaudės Taurė
Pardavimas

330ml Nešiojamų Kombaino Patvarus Du diskai Sulčiaspaudė USB Įkrovimo Namų Virtuvės Vaisiai Pochlebca Mini Mielas Pet Sulčiaspaudės Taurė

Q: Kas mes esame? A: 1.Mes esame gamyba pagrįsta Guangdong, Kinija, pradėkite nuo 2008 m., daugiau nei 10 metų ODM/OEM patirtį pardavimo klientams iš viso pasaulio.Yra iš viso apie 400 darbuotojų tarnauti jums dėl pardavimo ir techninės paramos. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Q:

€18.89 €29.51