Automobilio Antenos Topper RAM 1500 Pakeitimo Antenos Universalus Trumpas Lazdele Stogo Antena FM AM Priėmimo Pakeitimo Furgonas Sunkvežimis Automobilio

0 Klientų kairėje atsiliepimus

  • Statusas: Sandėlyje
  • Sku: w24432
€3.57 €5.10

Aprašymai:

Mūsų Automobilių Antena priima unikalus vėliavos modelį, tai vėliava tipo antena yra tikri, kad jūsų pikapas išsiskirti iš minios!Antenos stiebas yra ryškus spalvų, puikiai tinka automobilio pakeitimus.

Savybės:

1. Patvari Medžiaga: Pagaminti iš storos, tvirtos aliuminio lydinys + vario hard-anoduoto juoda apdaila, kad nebus žievelės arba išnyks.

2. Lengva įdiegti: Atsukite antenos ir varžtais, nr. įrankiai yra reikalingi, tiesiog pakeiskite antenos imtuvas originalus automobilis.

3. Anti-theft dizainas: Įrengtas kietas sriegiu fiksavimo funkcija apsaugos antenos

4. Atsparus vandeniui, patvarus ir atsparus visoms oro sąlygoms.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilio Radijo Antena

Medžiaga: Alloy +varis

Dydis: apie 10.7*1.5 cm/ 4.2*0.59 arba 7.7*1.5 cm/ 3.03*0.59 į

Taikoma: Daugumos modelių antenos pakeitimo

Įpakavimas: OPP krepšys

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Antenos

4*adapteriai(M4.0 M5.0 M6.0)

2*poveržlės

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, produkto spalva skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra nuokrypiai gaminio matmenys.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Akį traukiantis Modelis: Po kruopštaus dizaino, šio Automobilio Antenos Topper yra skirtas nacionalinės vėliavos modelis iš įvairių šalių, ir naujos ir unikalios formos, bus pridėti blizgesį jūsų automobiliui!

2.Anoduoto Tvarkomi Antena: Automobilio Antenos Stiprintuvas funkcijų, tvirtos konstrukcijos, kokybę, kurti ir baigti, ir smulkiai tvarkomi glotnus paviršius.Priėmė kietasis anodavimas, kad nebus žievelės arba išnyks.

3.Srieginių Užraktas, Anti-Praslydimo Dizainas: Automobilio Antenos Pakeitimas yra labai praktiškas automobilis aksesuaras.Jis pasižymi kieta sriegių fiksavimas išlaikyti antenos saugus.

4.Lengva Įdiegti: nereikia lankytis automobilių remonto dirbtuvės, jūs galite tiesiog padaryti patys ir sutaupyti pinigų!Užtrunka tik keletą minučių, jokie pakeitimai yra būtinas!paprastas varžtas-dizainas be jokių gręžimo ar pjovimo pakeitimus jūsų transporto priemonės.

5.plačiai naudojamas: Universalus Automobilių Antenos, leidžia automobilį nuplauna ir visą sezoną naudoti be rūpesčių.Dėl savo dengimo medžiaga, dydis, ir forma, ši trumpa antena yra atsparus vandeniui, dulkėms, karščiui, užšąla, dėvėjimosi ir plyšimo.


  • Elemento Tipas: Antenos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Automobilių Gamintojo: DŽIPAS

Palikite peržiūros

Parašykite mums savo įspūdžius pirkti

Jūs Gali taip pat patinka

Labiausiai panašūs produktai

1Pc Virtuvės Turėtojas Mediniai stalčiuko (Kavos)
Pardavimas

1Pc Virtuvės Turėtojas Mediniai stalčiuko (Kavos)

Aprašymas Tai pjovikliai stalčiuko yra pagaminta iš saugaus ir mediena, rafinuotas ir paprastas, praktiškas ir.Tai yra labai patogu naudoti, svorio ir lengvai judėti.Unikalus dizainas ir išskirtinį meistriškumą užtikrinti jo populiarumas ir praktiškumas . Savybės -Spalva: Kavos -Medžiaga:

€41.42 €82.85