Dirbtinės Kalėdų Vainikas Subtilus Kalėdų Vainikas Su Uogomis Pušų Spyglių Rankų Darbo Troba Vainikas Kalėdų Vainikai

0 Klientų kairėje atsiliepimus

  • Statusas: Sandėlyje
  • Sku: w199412
€11.76 €26.13

Aprašymas:

Kalėdų Vainikas Apdaila yra švelni, tikroviška, spalvingas, akį traukiantis, ir gražus.Pilnas, turtingas vainikas Kalėdų elementai, Linksmų Kalėdų Vainikas gali būti pakabinti ant jokių durų, langų ar įėjimo sukurti laiminga Kalėdų atmosferą.

Specifikacija:

Pavadinimas: durų Kalėdų vainikas

Medžiaga: plastikas, šilko audinio

Medžiaga: Skersmuo 35cm/13.78 colių

Svoris: 217g

Pakavimo Sąrašas: Linksmų Kalėdų Vainikas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Dirbtinės Kalėdų Vainikas turi labai geros kokybės, su atrinktais plastikų ir šilko audinio medžiagos.Ji yra puikus, subtilus ir gražus.Tai puikus žiemos ir atostogų apdaila.

2.Tradicinis Kalėdų Elementai: Dirbtinės Kalėdų Vainikas funkcijų klasikinis Kalėdų elementai su aukso Kalėdų kamuoliukus, grupių raudonos uogos, pušų spyglių, Kalėdų gėlės, žvaigždės papuošalus ir "Linksmų Kalėdų" raidės, kuris yra ideali vieta kurti šiltą, šventinę atmosferą.

3.Platus Programas: Kalėdų Vainikas Apdaila turi plačias programas, kurios gali būti naudojamos sodybos, biuro, buto, viešbutis, durų, langų, ar įėjimas švenčių touch.

4.Labai Patogumui: Jūs galite rodyti šį kaimiškas vainikas už visą dieną.Šventės Dekoravimo Kalėdų Vainikas visada atrodo puikiai.Nereikia nerimauti dėl besikeičiančios oro sąlygos, lietus, vėjas, sniegas, ar saulė nebus sugadinti šiame parengti vainikas.

5.Prabangus Apdailos: Kalėdų Durų Vainikas yra tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, įrengtas ryškių spalvų ir ryškus dizainas.Daugkartinio naudojimo, suvyniokite jį į maišus po šventės baigėsi ir palaukti kito festivalio ateiti.


  • Formos: Round
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai

Palikite peržiūros

Parašykite mums savo įspūdžius pirkti

Jūs Gali taip pat patinka

Labiausiai panašūs produktai

50pcs Vestuvių Saldainių Dėžutė Kūrybinė Dovana Su Kaspinu Ranka Atgal Dovanų Dėžutėje Šalies Prekių Šokolado Popierinės Pakuotės Vestuvių Dekoravimas
Pardavimas

50pcs Vestuvių Saldainių Dėžutė Kūrybinė Dovana Su Kaspinu Ranka Atgal Dovanų Dėžutėje Šalies Prekių Šokolado Popierinės Pakuotės Vestuvių Dekoravimas

Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės.Pavadinimas: Vaza stiliaus vestuvių saldainių dėžutė mažos Specifikacija: 5*5*6CM , aukštis visa vaza lauke yra 12CM Pločio juostelė 1,5 CM, ilgis apie 40-41cm Plonos juostelės 0,6 cm, ilgis apie 47-48cm dydžio dėžutei, be lankstymo: mažas 16.5*10cm

€15.24 €21.46