3Pcs ESP8266 Wifi Plėtros Modulio CH340 Serijos Bevielio ryšio Modulis Nodemcu Lžūu 4M Wifi WLAN Plėtros Taryba

0 Klientų kairėje atsiliepimus

  • Statusas: Sandėlyje
  • Sku: w1941
€11.88 €14.66

ESP8266 CH340 lustą, galios vystymo greičiausias būdas combinating su NodeMcu Firmware, Tai DI vieneto visi turimi ištekliai laive, paramos smart link " ir " pažangiuosius tinklus.

Nodemcu Lžūu V3 ESP8266 vystymo lenta yra įrengta galinga ESP6266 mikrovaldiklis (ESP-12E) su 802.11 b / g / n WLAN ir integruota 25dBm antenos.Šios plėtros taryba sudaro du mikrovaldiklis: "flash" atminties mikroschemų yra 25Q32 4M (32mbit) ir serijos lustas yra modernizuotos CH340 chip.

Šis wifi plėtros taryba leidžia patogiai prototipų paprastas programavimas per Lžūu-Script ar Arduino kodas ir breadboard-optimizuoti statybos (23 mm pin tarpai).

ESP8266 turi galingus borto tvarkymo ir saugojimo pajėgumus, kad būtų galima integruoti jutikliai ir kitų taikyti konkrečius įrenginius, per savo GPIOs su minimaliomis plėtrą,-priekiniai ir minimalios pakrovimo metu, runtime.

Smart hardwares lengvai, jei norite PASIDARYK pats kai nuotolinio valdymo projektus, pigūs, bet ir naudingi NodeMCU valdyba gali jums padėti.integruotas MCU ir wifi funkcijos leiskite mums gali nuotoliniu būdu valdyti savo hardwares.

Medžiaga:Plastikas + Metalas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

3 x ESP8266 WiFi Plėtros Modulis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: wifi stiprintuvas, esp8266 nodemcu wifi plėtros taryba.

Palikite peržiūros

Parašykite mums savo įspūdžius pirkti

Jūs Gali taip pat patinka

Labiausiai panašūs produktai

Pardavimas

"Panda" Modelis Spausdinti vyriški Marškinėliai Juokinga Gyvūnų Grafinis Laisvalaikio O-kaklo trumpomis Rankovėmis Hip-Hop Viršūnes Vintage Drabužių, Negabaritinių Tees

Priekyje ir gale yra tas pats Prašome patikrinti, dydis informaciją, kai jūs pirkti Aš nenoriu, kad jūs pirkti neteisingas dydis Apie spalvų differenceDue apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų rodymo parametrus, spalva ekrane gali būti 100% tas pats, kaip tikrasis elementą.Tikiuosi,

€5.08 €11.29