Saulėlydžio Projektorius Naktį Šviesos Fono Atmosfera Vaivorykštė Lempa Namų Puošybai Sienos Saulėlydžio Lempos, Stalo Lempos, Saulės Šviesos Projekcija

0 Klientų kairėje atsiliepimus

  • Statusas: Sandėlyje
  • Sku: w17480
€19.60 €28.42

Saulėlydžio Projekcija LED Šviesos 180 Laipsnių Sukimosi Vaivorykštė Grindų Stovas Šiuolaikinės Dekoratyvinės Lempos Naktį Šviesos USB Romantiška Atmosfera Šviesos Namuose Šalis Kambarį Baras, Parduotuvė, Miegamasis Dekoro Dovana Vestuvių, Gimtadienio

Aprašymas:

Savybės:

Saulėlydis/rainbow projekcija grindų lempos, sapnų regėjimo patirtį.Šviesa verčia ryškus spalvingas apskrito šviesa ant sienų, lubų ir grindų.Kuo toliau atstumą, didesnį projekcija, kuri gali būti projektuojamas ant sienos ar lubų.

Lempos galvutę galima pasukti 180 laipsnių kampu, gali duoti skirtingus šviesos iš skirtingų kampų, kad skirtingą poveikį į savo kambarį, dydį ir formą, kad aureolę galima reguliuoti sukant lempa .

5V 5W USB maitinimo kabelis su jungikliu, USB kabelis 1.5 metrai ilgio.

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio.Lempos visada yra stabilus dėka pagrindas stabilus ir lempos stiebo.Efektyviai energiją, skydelis nuo saulės-nemokamai, LED lempos turi ilgą tarnavimo laiką.

Saulėlydis/rainbow naktį šviesa tinka gimtadienį, vakarėlį, Vestuves, Kambario puošimas, vaikų dienos, Kalėdų, Jubiliejaus dovanos.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio

Įtampa: DC5V

Maitinimo Šaltinis: USB

Galia: 5W

Linijos ilgis:120cm/47inch

LED Šviesos Spalvos: Saulėlydžio/Vaivorykštė

Sertifikavimas: CE/RoHS

Reguliuojamas Kampas:180 Laipsnių Sukimosi

Komplektą sudaro:

1*LED Šviesos

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.surdo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.surdo.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!


  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Naktį Žibintai
  • Yra Baterijų Reikia: No
  • Įtampa: 5V
  • Prekės Pavadinimas: BR ŠVIESOS
  • Baterijos Tipas: NĖRA
  • Yra Protingas Prietaisas: NO
  • Tipas: Atmosfera
  • Modelio Numeris: 771045
  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Korpuso Medžiaga: Aliuminio
  • Formos: Round
  • Naudojimas: ATOSTOGŲ
  • Elektros Energijos Gamybos: JUNGIKLIS
  • Galia: 0-5W
  • Sertifikavimo: BMK, RoHS, ce, ce, BMK

Žymos: gatvių apšvietimas žvaigždės, šviesos super žvaigždės, saulės vaivorykštė kailis, prancūzijos galaxy projektorius, namo gražus sieniniai šviestuvai, akiniai nuo saulės saulėlydžio, projektorius 5k sienos, mini projektorius visuomenės, nite galaxy projektorius, šviesos namuose "apple".

Palikite peržiūros

Parašykite mums savo įspūdžius pirkti

Jūs Gali taip pat patinka

Labiausiai panašūs produktai

Žvaigždžių Nakties Šviesos Galaxy Projektorius, Dangaus Šviesos Projektorius Star,Naktinis Apšvietimas Vaikų, Turinčių
Pardavimas

Žvaigždžių Nakties Šviesos Galaxy Projektorius, Dangaus Šviesos Projektorius Star,Naktinis Apšvietimas Vaikų, Turinčių "Bluetooth" Garsiakalbis,Nuotolinis Valdymas

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija. 1. Šis produktas yra mišinys iš keturių spalvų vandens banga, šviesos ir žalias lazeris.Vandens banga yra keturių spalvų: raudona, balta, mėlyna ir žalia.Spalva yra žalia. 2.

€26.05 €40.70
USB Įkrovimo Šviesos diodų (LED) Naktį Lempos 3 Spalvų pagrindiniai kištukiniai naktinių lempų lizdai staliukas Šviesos Kambarys Lemputė, Nešiojamų Stalo Lempos, Miegamojo Apšvietimas
Pardavimas

USB Įkrovimo Šviesos diodų (LED) Naktį Lempos 3 Spalvų pagrindiniai kištukiniai naktinių lempų lizdai staliukas Šviesos Kambarys Lemputė, Nešiojamų Stalo Lempos, Miegamojo Apšvietimas

Sveiki atvykę į Pirkti Aukštos Kokybės Nešiojamų Naktį Šviesos Garantija 2 metai !!! Kaip ilgai, kaip produktas nėra cheminių sugadintas, siųsti jį atgal.Mes patikrinti ir patikrinti, ar tai gamtos sugadintas.Mūsų produktas yra dviejų metų garantija. Techniniai duomenys: Produkto

€19.97 €32.21
USB Visų Palieskite Jutiklio Bazė, Naktiniai staleliai, Lempa Šiltą Naktį Šviesos Ryškumas Reguliuojamas Naktį Lempos Miegamojo Spintos Lempos
Pardavimas

USB Visų Palieskite Jutiklio Bazė, Naktiniai staleliai, Lempa Šiltą Naktį Šviesos Ryškumas Reguliuojamas Naktį Lempos Miegamojo Spintos Lempos

Savybės: Naujas, atnaujinti visi palieskite jutiklio bazės lempos, USB įvesties galia būdas, puiki naktis lempos ir apdaila miegamasis.Visi palieskite jutiklio bazės, nereikia ieškoti įjungti lempą, tiesiog paprastas touch, jūs galite paversti šviesos įjungti ir išjungti. 3 lygis šviesos ryškumas reguliuojamas,

€20.12 €25.15
LED Gyvūnų, Šunų Kačių Naktį Šviesos Kačiukas Smart Garso Jutiklis Kontrolės Sienos Lempos Namo Koridoriaus Balkono Naktį Lempos Baby Vaikų Miego Lempos
Pardavimas

LED Gyvūnų, Šunų Kačių Naktį Šviesos Kačiukas Smart Garso Jutiklis Kontrolės Sienos Lempos Namo Koridoriaus Balkono Naktį Lempos Baby Vaikų Miego Lempos

Aprašymas: Mielas gyvūnų formos.Puikiai tinka gyvenamojo kambario, miegamojo, biuro, vaikų kambario, ar koledžo bendrabutyje.Lengva ir nebrangi būdas pridėti šią tendenciją jūsų esamus dekoro.Elemento Tipas: modeliavimas lempos Medžiaga: ABS ir juodo akrilo LED Galia: 1.5 W Spalva: Kaip Pavaizduota Maitinimo

€12.91 €21.53