Bohemijos Didina Karoliukų Apyrankės Mados Juvelyrika Dovana Moterims, Merginos

0 Klientų kairėje atsiliepimus

  • Statusas: Sandėlyje
  • Sku: w166428
€0.86 €1.38

220 Savybės:

OOTDTY

Karoliukų apyrankė yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų lydinio, karoliukai, dervos, akrilas akmens.Jis yra draugiškas jautrią odą, todėl jums patogiau ir patenkinti savo kasdienės aprangos reikalavimai.

Ši apyrankė yra labai paprasta ir patogu dėvėti.Ji turi būti tik žaizdos ant riešo, sluoksnis po sluoksnio, ir ji taip pat gali būti tvirtai dėvėti.

Rinkinys apyrankės gali pridėti spalvų į savo kasdieninio drabužiai.Įvairių stilių drabužiai gali būti su juvelyrika įvairių stilių ir spalvų.

Multi-layer apyrankės, kad jūs daugiau elegantiškas ir žavus šį sezoną.Jis gali būti naudojamas kaip puiki dovana jūsų mama, draugė, dukra, kambarioko ar klasiokai jūsų gimtadienis, vestuvės, Valentino Diena, Motinos Diena ir pan.

Tai bohemijos apyrankę, galėtų ne tik įvykdyti savo dienos lankymą, bet taip pat dalyvauti įvairiuose atostogų šalys, pavyzdžiui, Kalėdų ir baigimo ceremonijoje.Jis bus tikrai suteiks jums neribotą pasitikėjimą ir žavesio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas/Rutuliukų/Alloy/Derva

Stilius: rožė raudona/juoda/šviesiai pilka/šviesiai rožinė/balta/mišrios spalvos

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 Set Didina Zawalcowany Apyrankės

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.


  • CN: Zhejiang
  • Metalų Tipas: NĖRA
  • Lytis: MOTERIS
  • Apyrankės Tipas: Žavesio Apyrankės
  • Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite peržiūros

Parašykite mums savo įspūdžius pirkti

Jūs Gali taip pat patinka

Labiausiai panašūs produktai

4ujewelry Afrikos Koralų Karoliukų Karoliai Nustatyti Balta / Oranžinė, Koralų Su Crystal Puošnios Gėlės Nigerijos Papuošalų Rinkinys Dubajus
Pardavimas

4ujewelry Afrikos Koralų Karoliukų Karoliai Nustatyti Balta / Oranžinė, Koralų Su Crystal Puošnios Gėlės Nigerijos Papuošalų Rinkinys Dubajus

Aprašymas: Papuošalai yra rankų darbo, mes naudojame natūrali medžiaga ir atlikti atidžiai.Ypač Afrikos, Nigerijos, Indijos Arabin vestuves festivalis custome papuošalų rinkinys.Kiekvieną rinkinį sudaro karoliai, auskarai ir apyrankės.Mes turime daugiau nei 70 spalvomis, taigi jei norite costumize spalvos

€77.46 €154.90